Program de loialitate

Naturissimo va ofera puncte cadou pentru fiecare comanda.

Piatra de Alaun

Piatra de alaun - proprietati si utilizari.

Argiloterapie

Tipuri de argile si proprietatile acestora.

Uleiul de Avocado

Proprietati si utilizari.

miercuri, 11 august 2010

Strategii Anticelulita


Celulita, coaja de portocala, au devenit aproape niste clisee insuportabile, carora le sunt dedicate sute de pagini, insa daca nu s-ar mai face atata tam-tam pe acest subiect am fi si noi mai impacate si nici cei din jurul nostru nu s-ar stradui sa ne urmareasca insistent pentru a descoperi micile gropite sau sa ne gaseasca macar un defect.
Orice subiect care are in titlu aceste cuvinte vinde o revista de sanatate, frumusete etc. la fel de bine cum vand scandalurile in tabloide. Recunosc ca si eu personal citesc fiecare astfel de articol, chiar daca in esenta informatia este aceeasi, doar ca este prezentata intr-un ambalaj diferit. Sunt convinsa ca toate sfaturile pe care le gasim in diversele articole sunt foarte bune si chiar dau rezultate, conditia este sa fim perseverente si sa actionam in permanenta, aici este punctul slab al multora dintre noi.
Recent am vazut un interviu pe televiziunea germana, DW-TV, in care un doctor specialist in medicina estetica, din Potsdam, Germania, vorbea despre remedii anticelulitice. Pentru mine a fost cea mai argumentata si interesanta prezentare, care nu dramatizeaza subiectul, nu ne promite un corp de revista in termen record, ci ofera o alta perspectiva si cateva sfaturi pertinente.